VšeRady a tipyNávodyNovinky
Kulaté nerezové sloupky jsou nuda, zkuste hranaté!
Nebaví vás mít doma stejné zábradlí jako soused? Tedy mám na mysli nerezové sloupky, které v 95% jsou vždy kruhového průřezu. Můžete se odlišit. Nově jsme zařadili do sortimentu hranaté sloupky. Přibyly i nové druhy madel, pojďme se podívat blíže na tyto novinky.
Montáž stavebního pouzdra JAP Standard a JAP Komfort
Instruktážní návody k montáži jednokřídlých i dvoukřídlých stavebních pouzder, jak do zděné, tak i sádrokartonové příčky. K videu je i český komentář.
Stavební pouzdra, pár rad ke správnému výběru.
Dnes jsou stavební pouzdra již běžnou záležitostí. Na trhu je celá řada výrobců, stejně tak i paleta typů je velmi široká. Které jsou pro jaký účel vhodné a které patří ke špičce, pojďme si vysvětlit základní pojmy a rozebrat problematiku, pro snadnější orientaci v tomto segmentu.
Fasádní obklady IMIT - Keraton
K čemu jsou a kdo by byl ochoten ještě platit za obložení vlastního domu betonem? Na první pohled to nejde moc dohromady. Nicméně nejedná se o klasický beton a škála tvarů a barevnost jistě přesvědčí i nejednoho skeptika o tom, že je to velmi dobrý nápad. Pojďme se s tímto zajímavým materiálem seznámit blíže.
Návod k lepení obkladů IMIT - Keraton
Instruktážní videa k lepení vylehčených betonových obkladů KeraTon pro interiér, i fasádu. Použití originál stavební chemie, správný postup při spárování. Pro odborníky jistě nic nového, pro laika neocenitelné. Jednou vidět, znamená více něž 10x o tom číst.
Cihličky a další flexibilní obklady fasád a interiéru – 2. pokračování.
K čemu slouží flexibilní obklady? Jaké je jejich použití, výhody, nevýhody, jaké existují vzory a barvy. To jsou otázky kterými se už podruhé zabýváme v tomto článku.
Odtokové žlaby v koupenách, základní pojmy.
Sprchový odvodňovací žlab je malý detail, který je určen spíše pro domácí, než pro návštěvy. Mnoho lidí jej neuvidí. Nemusí tedy být superdesignový s ledkovým podsvětlením dle posledních trendů. Spíše bych kladl důraz na jeho životnost a bezproblémovost. Aby byl pevný, těsný a nikde neprosakoval. Sprchový žlab by měl být praktický a snadno udržovatelný. V podstatě by se dalo říci, že dobrý žlab je ten, o kterém ani nevíme, že jej máme.
Montáž zastřešení z polykarbonátových desek Makrolon
Jednou vidět, je lépe než 10x o tom číst. Instruktážní návod k montáži dutinkových polykarbonátových desek Makrolon. Hlavní zásady, co si ohlídat a doporučení z praxe.
Návod k montáži vchodové stříšky Lightline
Ukázka montáže vchodové stříšky Lightline.
Vchodové stříšky, pár rad k jejich výběru.
Drobný detail, který slouží každodenně a který při běžném užívání nemovitosti přehlížíme, tedy pokud je funkční. Pokud ne, pak teprve jej vezmeme na vědomí. Co by vchodová stříška měla splňovat a na co bychom si měli při výběru dát pozor. Podívejme se na problematiku blíže, uděláme základní rozdělení a povíme si o funkčnosti.
Zaměření okenních parapetů
Dvakrát měř, jednou řež. To je stará pravda, která u okenních parapetů platí dvojnásob. Jde o pohledový prvek, který pokud je před osazením větší, lze jej přiříznout, pokud je však menší, je k ničemu, musí se vyhodit. Jak tedy správně postupovat, aby objednaný parapet bez problémů seděl?
Video návod k lepení cihelných obkladů Izoflex
Video návod pro aplikaci fasádních cihelných obkladů Izoflex. Snadno a rychle. Zní to jako reklamní klišé. Ostatně posuďte sami...
12345
benefit
Odborné poradenství
29 let zkušeností v oboru, poradíme s výběrem po telefonu, e-mailu či na chatu.
benefit
Specialista na fasády
Zaměřujeme se na fasádní materiály a prvky pro dokončení stavby.
benefit
Návrh skladby materiálu
Popište nám váš záměr, navrhneme optimální skladbu materiálu a prvky.
benefit
Individuální nabídka
Větší konstrukce? Zhotovíme vám individuální cenovou nabídku.